Asuntovaunu

ja asuntoauto

Huolettaako keväällä, miltä asuntovaunusi tai asuntoautosi sisällä näyttää ja tuoksuu? Mietityttääkö, onko siellä kosteutta ja alkavatko paikat homehtumaan?

MATOlog Home asuntovaunun ja asuntoauton seurantaan

Asuntovaunusi tai asuntoautosi saattavat olla kaukana talvisäilytyksessä ja ne voivat olla pitkän tovin ilman valvontaa.

MATOlog Homen avulla seuraat vaivattomasti asunto- tai matkailuajoneuvosi sisätilojen kosteutta ja lämpötilaa. MATOlog ilmoittaa sinulle, jos asuntoautosi tai asuntovaunusi sisätilan kosteus- ja lämpötilaolosuhde lähestyy homekasvustolle otollisia olosuhteita. Datan analysointi perustuu VTT:n tutkimukseen homeen todennäköisestä muodostumisesta.

MATOlog auttaa sinua asuntovaunusi tai -autosi kunnossapidossa raportoimalla jo, kun riski homekasvuston muodostumiselle kasvaa, siis ennen kuin ongelmia ehtii edes muodostua.

MATOlogin avulla saat myös tiedon, kun matkailuauton tai matkailuvaunun sisälämpötila alkaa lähestyä pakkasrajaa ja on aika poistaa kaikki jäätymisen seurauksena rikkoutuva materiaali ja laittaa asuntoautosi tai asuntovaunusi talvikuntoon.

 

MATOlogin avulla voit seurata asuntovaunusi tai asuntoautosi sisätilan olosuhteita mistä vaan ja milloin vaan. Koska sinun ei tarvitse turhaan käydä paikan päällä, säästät aikaa ja rahaa.

ÄLYKÄS RATKAISU ASUNTOVAUNUSI/-AUTOSI OLOSUHTEIDEN VALVONTAAN!

LINKIT
YHTEYSTIEDOT
SOME
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

info@matoengineering.com

myynti: 0400 805 702

© 2017 by MATO Engineering Oy.