Mökki

Huolettaako keväällä, miltä mökkisi sisällä näyttää ja tuoksuu? Mietityttääkö talven mittaan, onko mökissä kosteutta ja alkavatko paikat homehtumaan? Vai murehditko laskeeko lämpötila liian alas vapaa-ajanasunnollasi ja rikkooko pakkanen putket?

MATOlog Home mökille, vapaa-ajanasuntoon, kotiin, aittaan, pihavarastoon

Mökin, vapaa-ajanasunnon sekä piharakennusten huoltaminen ja kunnossapito vievät paljon aikaa, rahaa ja vaivaa. Hyvin ylläpidetyn kiinteistön arvo säilyy ja riittävällä huoltamisella, mutta myös ennakoinnilla voi välttää ongelmia.

Jotkut ongelmat ovat näkyviä ja ne voidaan hoitaa korjaamalla tai vaihtamalla ongelman aiheuttaja ilman, että mitään mittalaitetta tarvitsee edes käyttää.

Ongelmallisemmaksi tilanne muodostuu, jos ongelma on ns. piilevä. Väärin toteutetut rakenneratkaisut, korjaukset, remontit tai rakennuksen ympäristön muuttuminen voivat muuttaa mökkisi, vapaa-ajanasuntosi tai piharakennuksesi kosteuskäyttäytymistä merkittävästi ja pilata rakenteet ja sen myötä myös sisäilman laadun.

MATOlogin avulla seuraat vaivattomasti mökkisi tai vapaa-ajanasuntosi sisätilojen kosteutta ja lämpötilaa. MATOlog ilmoittaa sinulle, jos mökkisi tai vapaa-ajanasuntosi sisätilan kosteus- ja lämpötilaolosuhde lähestyy homekasvustolle otollisia olosuhteita. Datan analysointi perustuu VTT:n tutkimukseen homeen todennäköisestä muodostumisesta.

MATOlog auttaa sinua mökkisi, vapaa-ajanasuntosi tai vaikka piharakennuksesi kunnossapidossa raportoimalla jo, kun riski homekasvuston muodostumiselle kasvaa, siis ennen kuin ongelmia ehtii edes muodostua.

MATOlog myös raportoi sinulle, kun mökkisi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksesi sisälämpötila lähestyy pakkasrajaa ja on aika viimeistään poistaa mökiltä kaikki jäätymisen seurauksena rikkoutuva materiaali ja laittaa mökki talvikuntoon. MATOlogin avulla vältät vapaa-ajan asunnollasi myös jäätymisestä aiheutuvat putkirikot ja laiteviat.  

MATOlogin avulla voit seurata mökkisi sisätilan olosuhteita mistä vaan ja milloin vaan. Koska sinun ei tarvitse turhaan käydä paikan päällä, säästät aikaa ja rahaa.

MUUT KIINTEISTÖT

MATOlog Home soveltuu myös rakentamisen aikaiseen rakenteiden kosteus- ja lämpötilan valvontaan sekä minkä tahansa kiinteistön alapohjan tai yläpohjan olosuhteiden seurantaan.

ÄLYKÄS RATKAISU MÖKKISI, KOTISI, PIHARAKENNUKSEN OLOSUHTEIDEN VALVONTAAN 

LINKIT
YHTEYSTIEDOT
SOME
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

info@matoengineering.com

myynti: 0400 805 702

© 2017 by MATO Engineering Oy.