MATOlog Home ominaisuudet

Kaikki MATOlog-tuotteet suunnitellaan helppokäyttöisiksi suomalaisiin säätiloihin soveltuviksi. MATOlog Home on heti käyttövalmis pakkauksen avaamisen jälkeen.

5 vuotta ILMAN sähköä

ILMAN kuukausimaksua

ilman SIM-korttia

Pitkä toiminta-aika

MATOlog Home toimii 5 vuotta ilman ulkoista virtalähdettä ja pariston vaihtoja niin sisällä kuin ulkona.

MATOlog-tuotteiden suunnittelussa on huomioitu suomalaiset ilmasto-olosuhteet. Sisäänrakennettu Litium-paristo on erittäin pitkäikäinen ja Li-SOCl2-teknologian ansiosta laite toimii jopa -40 °C:n arktisissa olosuhteissa. Voit siis huoletta jättää MATOlogin kylmillään oleviin tiloihin kuten autoon, veneeseen, vajaan tai mökille. 

Kaikilla laitteilla mistä vaan

MATOlog Homen avulla seuraat mökkisi, asuntovaunusi tai veneesi kosteus- ja lämpötilaoslosuhteita MATOlog-verkkopalvelun kautta. Pääset verkkopalveluun osoitteesta www.matolog.com älypuhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi. Näin voit seurata omaisuutesi tilaa mistä vaan.

MATOlog-verkkopalvelun toimivuus on tarkistettu Android-, iOS- ja Lumia-puhelimissa, sekä Windows, Mac- ja Linux-tietokoneissa käyttäen IE-, Firefox-, Safari- ja Chrome-selaimia. Jos pystyt lukemaan tätä verkkosivua, pystyt myös käyttämään MATOlogin verkkopalvelua.

Turvallinen

MATOlog hyödyntää parhaita saatavilla olevia tietoturvaratkaisuja. MATOlogin verkkopalvelu käyttää samoja teknologioita kuin verkkopankit tiedonsiirron turvaamiseen.

Tiedonsiirto Digitan erillisessä IoT-tietoverkossa on erittäin turvallista. Laitteet eivät ole yhteydessä julkiseen internettiin eivätkä näin ollen ole alttiita ulkopuoliselle hyökkääjälle. IoT-tietoverkkoa ei myöskään voi hyödyntää hyökkäyksiin muita laitteita vastaan. 

Jokaisella MATOlog Home -laitteella on yksilöllinen avain. Tiedonsiirrossa käytettävä AES-256 salaus hyväksytään jopa Yhdysvaltain hallituksen "Top Secret" luokitellun materiaalin salaamiseen.

Voit siis luottaa siihen, että ulkopuoliset eivät pääse sinun anturisi dataan kiinni ja, että MATOlog:n käyttö ei myöskään aiheuta haittaa tai vaaraa ulkopuolisille ihmisille tai järjestelmille.

Ilman ulkoista virtalähdettä

MATOlog anturissa on sisäänrakennettu paristo. Laite ei tarvitse ulkopuolista sähkönsyöttöä pistorasiasta tai akusta. Laitteessa ei myöskään ole vaihdettavia paristoja eikä paristonvaihdosta tarvitse näinollen murehtia. Laitetta ei tarvitse myöskään koskaan ladata.

Laite toimii sisäisen energiavaraston avulla olosuhteista riippuen 5-10 vuotta, jonka jälkeen laite kierrätetään SER-jätteen mukana kunnassa voimassa olevien ohjeiden mukaisesti.

MATOlog soveltuu erityisen hyvin tilanteisiin joissa ulkoista sähkönsyöttöä ei ole saatavilla, esimerkiksi veneiden, autojen tai matkailuvaunujen talvisäilytyksessä. MATOlog on myös oiva valinta mökille, varastoon, ullakolle tai vaikka alapohjan olosuhteiden valvontaan.

Ilman SIM-korttia

MATOlog Home -laite hyödyntää Digitan langatonta valtakunnallista IoT-tietoverkkoa. Siksi erillistä SIM-korttia tai WiFi-verkkoa ei tarvita. Ostaessasi MATOlog Home -ratkaisun sisältyy pakettiin laitteen elinikäinen tiedonsiirto Digitan verkossa. 

Sinun ei tarvitse hankkia erillistä liittymää Digitalta tai miltään muultakaan operaattorilta. Laite on heti toimintavalmis myyntipakkauksesta otettuna.

 

MATOlog soveltuu erityisen hyvin olosuhteisiin joissa ei ole Internet-yhteyttä valmiiksi saatavilla, kuten veneessä, autossa, asuntovaunussa, vajassa tai mökillä. 

Kaikkialle Suomeen

MATOlog Home hyödyntää tiedonsiirtoon Digitan valtakunnallista IoT-tiedonsiirtoverkkoa. Digita operoi suomessa TV- ja radiolähetysverkkoa. Päälähetinasemien korkeat mastot mahdollistavat laajan toiminta-alueen. Täytelähetinasemien tiheä verkko takaa kuuluvuuden joka niemeen ja notkelmaan lähivuosina. Ennen MATOlog Homen hankintaa, tarkista ratkaisun toimivuus sinun alueellasi Digitan IoT-verkon peittokartasta.

TV-lähetysverkon lisäksi Digitan verkkoa on täydennetty kaupungeissa siten, että tiiviistikin rakennetuilla alueilla saadaan kaupungeissa hyvä sisätilakuuluvuus.

Lue lisää Digitan IoT-verkosta https://www.digitamahdollistaa.fi

Ilman kuukausimaksuja

MATOlog Home -ratkaisun myyntihintaan sisältyy laitteen elinikäinen tiedonsiirto sekä käyttöoikeus MATOlog-verkkopalveluun, joten sinun ei tarvitse maksaa kuukausi- tai vuosimaksuja palvelun käyttämisestä. 

Säästö SIM-korttia käyttäviin laitteisiin verrattuna on suuri: jos SIM-kortin tiedonsiirto maksaa noin 5 euroa/kk, niin viiden vuoden aikana pelkästä tiedonsiirrosta kertyy 300 euron lasku. MATOlog Home -ratkaisussa et maksa tiedonsiirrosta erillistä kuukausimaksua, kaikki sisältyy tuotteen ostohintaan. Säästät siis merkittävästi rahaa verrattuna SIM-korttia hyödyntäviin kuukausimaksullisiin laitteisiin verrattuna.

Tekniikka

MATOlogin tekniikka

Ostaessasi MATOlog Home -ratkaisun et osta vain kosteus- ja lämpötila-anturia vaan ratkaisun, joka sisältää anturin lisäksi tiedonsiirron, MATOlog-pilvipalvelun, jossa anturisi lähettämä data analysoidaan VTT:n homemallia mukaillen, tiedon raportointiin verkkopalvelun sekä varoitusjärjestelmän sähköpostiisi.

MATOlog sisältää langattoman anturin, tiedonsiirron Digitan IoT-tietoverkossa, tiedon analysoinnin ja varastoinnin pilvessä sekä verkkopalvelun, josta voit seurata mökkisi, veneesi tai asuntovaunusi tilaa, koska vaan ja mistä vaan. Tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jolla kirjaudut MATOlog-verkkopalveluun.

MATOlog-verkkopalvelu toimii kaikilla selaimilla kaikissa laitteissa, olipa käyttöjärjestelmänä Android, iOS, Windows, Mac OSX, tai Linux. MATOlog-verkkopalvelu on testattu IE-, Firefox-, Safari- ja Chrome-selaimilla  

Mobiililaitteella verkkopalveluun pääset helposti lukemalla laitteen mukana toimitetun QR-koodin QR-koodilukijalla. Koodin avulla mobiililaitteen selain osaa yhdistää suoraan oman laitteesi tuottamaan dataan. Lue käyttöönotosta lisää.

LINKIT
YHTEYSTIEDOT
SOME
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

info@matoengineering.com

myynti: 0400 805 702

© 2017 by MATO Engineering Oy.