Vene

Huolettaako keväällä, miltä veneesi sisällä näyttää ja tuoksuu? Mietityttääkö talven mittaan, onko veneessä kosteutta ja alkavatko paikat homehtumaan?

MATOlog Home veneeseen 

Kostea sisäilma on osa veneilyä, onpa kyseessä kesäinen laineilla liplattelu, laiturissa seisottaminen tai veneen talvisäilytys.  Jokaisessa tapauksessa ilman korkea suhteellinen kosteus altistaa veneen sisätiloissa olevat pinnat ja materiaalit alttiiksi mikrobikasvustolle. Jos kuivamista ei tapahdu riittävästi voivat materiaalit homehtua ja sisäilman laatu huonontua merkittävästi

MATOlog Homen avulla seuraat vaivattomasti veneen sisätilojen kosteutta ja lämpötilaa. MATOlog ilmoittaa sinulle, jos veneen sisätilan kosteus- ja lämpötilaolosuhde lähestyy homekasvustolle otollisia olosuhteita. Datan analysointi perustuu VTT:n tutkimukseen homeen todennäköisestä muodostumisesta.

MATOlog auttaa sinua veneesi kunnossapidossa raportoimalla jo, kun riski homekasvuston muodostumiselle kasvaa, siis ennen kuin ongelmia ehtii edes muodostua.

MATOlogin avulla saat myös tiedon, kun veneen sisälämpötila alkaa lähestyä pakkasrajaa ja on aika viimeistään poistaa veneestä kaikki jäätymisen seurauksena rikkoutuva materiaali ja laittaa vene talvikuntoon.

MATOlogin avulla voit seurata veneesi sisätilan olosuhteita mistä vaan ja milloin vaan. Koska sinun ei tarvitse turhaan käydä paikan päällä, säästät aikaa ja rahaa.

ÄLYKÄS RATKAISU VENEESI OLOSUHTEIDEN VALVONTAAN!

LINKIT
YHTEYSTIEDOT
SOME
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

info@matoengineering.com

myynti: 0400 805 702

© 2017 by MATO Engineering Oy.