MATOlog-verkkopalvelu

Verkkopalvelulla seuraat omaisuuttasi

MATOlog-verkkopalvelusta seuraat tilan kosteutta ja lämpötilaa helposti, jonne olet MATOlog-laitteen asentanut. Käytitpä älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta MATOlog-verkkopalvelu toimii eri käyttöjärjestelmillä ja eri selaimilla. 

Verkkopalveluun pääset osoitteesta:

Palvelun käyttämiseksi tarvitset oman MATOlog-laitteesi yksilöllisen tunnisteen (DEVICE EUI) sekä pääsykoodin (ACCESS KEY). Laitteen dataan pääsee käsiksi vain oikealla tunnisteen ja pääsykoodin yhdistelmällä, joka toimitetaan laitteen mukana. Ulkopuoliset eivät siis pääse sinun MATOlog-laitteen tietoihin käsiksi.

Käyttöönotto

Laitteen mukana toimitetaan 2 kpl QR-kooditarroja, joiden avulla palvelun käyttöönotto mobiililaitteella on helppoa. Skannaa koodi laitteesi QR-koodinlukijalla ja laite kirjautuu suoraan MATOlog-verkkopalveluun. Tunnusta ja pääsykoodia ei tällöin tarvitse käsin syöttää selaimeen.

 

Jos haluat mennä tietokoneella verkkopalveluun, mene osoitteeseen www.matolog.com, syötä tarrassa oleva pääsykoodi sivulla oleviin kenttiin ja näin olet sisällä palvelussa.

 

Ota tarrat talteen, tarvitset niitä myöhemmin!

 

Suosittelemme, että kiinnität toisen tarran anturilaitteen kotelon sisäpuolelle, ja toisen tarran paikkaan, josta tarvittaessa löydät sen. Laitteen yksilöivä tunnus on painettu laitteeseen, mutta pääsykoodi ei ole saatavilla missään muualla kuin näissä tarroissa.   

Huomaa, että tarrat on painettu lämpötulostus tekniikalla, eivätkä siksi kestä korkeaa lämpöä tai suoraa auringonvaloa. Älä kiinnitä tarraa ulos sijoitettavan anturin ulkopinnalle koska se haalistuu auringossa nopeasti.

Sisätiloihin sijoitettavaan anturiin tarran voi kiinnittää myös ulkopinnalle näkyviin. Suosittelemme kuitenkin, ettet jätä tarraa ohikulkijoiden nähtäville, koska tarrassa olevan QR-koodin avulla kuka tahansa pääsee käsiksi laitteen tietoihin.

Toiminnot

MATOlog-verkkopalvelun päänäkymässä näet oman MATOlog Home -laitteesi tuoreimmat mittaustulokset. Eri otsikoita klikkaamalla näet kyseisen mittasuureen historiallisen kehityksen. 

MATOlog Home -laitteen osalta näet lämpötilan ja ilmankosteuden sekä homehtumisriskin arviointia auttavan Homeriski-kuvaajan, joka osoittaa mitatut olosuhteet suhteessa yleiseen homehtumisriskiin. 

LINKIT
YHTEYSTIEDOT
SOME
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

info@matoengineering.com

myynti: 0400 805 702

© 2017 by MATO Engineering Oy.